Brant

Överlevnad – ett spel som alla spelar utan att veta det

När det talas om överlevnadskurser så kommer det egentligen inte vara något som någon kan undvika i livet. Hela livet är ett stort äventyr och hela tiden måste du se till att klara av ditt liv och överleva på bästa sätt. När du sedan kombinerar detta med den sjuka jord i stort behov av hjälp som du lever ditt liv på, så kommer det verkligen att handla om överlevnad. Detta gäller då överlevnaden för dig, kommande generation och planeten jorden. Här har det gått så långt att alla måste dra sitt strå till stacken. Kanske är detta inte bergsklättring i Thailand eller att vara den som beger sig ut på forsränning i Norge. Det handlar dock definitivt om överlevnad.

I det fallet handlar överlevnad, som det alltid gör, att leva på rätt sätt för att samtidigt bevara naturen. En riktig äventyrare är alltid den som ser till att bara ta det från naturen som de verkligen behöver. I mångt och mycket handlar ditt liv på jorden om detta också. Här får du helt enkelt tänka som en bergsklättrare. Du måste ta ett steg i taget och välja den rätta vägen. Du måste även vara uthållig då det handlar om att många gånger gå den långa vägen istället för att gena. Egentligen är framtiden och överlevnaden för människan på jorden inget spel, men om du gör den till detta så kommer det kanske bli roligare att välja den rätta vägen.

En överlevnadsresa som tar hela livet

Ja, nu har du helt enkelt fått höra om en överlevnadsresa av ett helt annat slag. Faktiskt en av den karaktären att den kommer att ta hela ditt liv. Inte ens detta kommer att räcka till, utan du blir i ett senare skede den som lämnar över stafettpinnen till dina efterlevande. Det är just detta som gör att livet blir det största äventyret på jorden. Något som kan utlovas är att ingen kan säga att de inte är intresserade av det och det finns heller ingen som kan springa ifrån det. Här måste alla delta och gör du det på rätt sätt kommer det inte att ta någon tid i anspråk. Du utsätter dig inte för några risker samt att du faktiskt får ett bättre och roligare liv.